Dohányteszt N.o. 2 - The Ultimate Cherry edition

VictoryA 2010.06.08. 17:12

Üdvözöllek titeket a mai tezstben 3 dohánymárka cherry ízesítésű dohányairól lesz szó mégpedig:

Al-Fakher- Cherry

Nakhla Mizo- Cherry

Nakhla-Cherry

 

 

Első alanyunk a legolcsóbb és legkönnyebben beszerezhető Nakhla:

A dohány elég "vizes" (by Bögöly) és szépen aprított ..nem vitték túlzásba az aprítást de nagyon szépen lehet vele tömni néhol találhatunk benne egy-két ágacskát de igazán nem vészes. Illatra talán egy köhögés elleni sziruphoz hasonlítható ... nem túl erőteljes de semmi meggyet nem lehet benne felfedezni (tudja valaki milyen illata van a meggynek amúgy?) . Az íze az illatára hasonlít ..kicsivel kellemesebb és finom frissítő ...nem az a "szédüljünkszédüljünk" dohány. a Füst először nehezenindult be de közepefelé nagyon szép füstfelhőket lehetett eregetni . Összességében jó dohány kicsivel jobb mint a többi Nakhla ajánlom jószívvellélekkelalásan.


A tesztet 3Kings szénnel és 82cm-es egyiptomi pipával készítettem kicsi kerámiával(igazából nem teszt vélemény(és azis "csak" az enyém))

Képek:

 

 

 

 

A következő legyenmondjuk aaa Nahka Mizo:

Mint tudjuk ez a dohánymárka a Nakhla egyikmellékága , minőségüket tekintve valahol kicsivel az Al-Fakher alatt vannak. A meggyes dohányukról azt kell tudni hogy nagyon hasonlít igazából az eredeti Nakhlára és még jobb annál . Az illata finom savanykás és ismét benne van az a köptetőszirup illat ... A dohány nagyonszépen aprított ágacskáktól szinte teljesen mentes(egyet találtam háháháááá) "vizes" úszik a melaszban. Az íze nagyon finom kellemes cseresznyés cukorka ízű semmi panaszom rá..a 3 közül ezt ajánlom a legjobban mivel árban Nakhla ízben majdnem AF ( Al-Fakher) . Füstje óriási , zárt helységet szinte pár perc alatt megtöltene :D

 

A 3. és egyben utolsó alany az AF dohánya:

Az AF-ról mindig is tudtuk hogy nem ad ki szar dohányt a keze közül ez is egy nagyon finom és jó minőségű dohányuk. Sajnos már nyár óta megfogyatkozott a dohány (csekkójad akípet) de egy ilyen kaliberű dohánynál csoda hogy kitartott eddig. A dohány nagyon nagyon nagyon "vizes" emlékszem amikor kiszedtem a tépőzáras AF csomagolásból a dohányt és raktam át a kis kannácskába térdig melaszos voltam .Az illata finom nem az a köhögtetőszirup hanem nagyonfinom meggy (savanykás illat imádom) nem tudom emlékszik -e valaki azokra a gyurmákra amik illatosítottak voltak ..nah a piros cseresznyésnek ilyen illata volt. A dohányban volt pár ágyacska amit én a 250g-os csomagolásokban rendszeresen észreveszek (akármilyenmásmárka) de rendbenvan. Ízre nagyon finom bár kicsit gyengébb mint az előzőeknek de szerintem ennek a dohánynakpont ebben rejlik a varázsa , finom nagyon (detényleg) .


A tesztet 3kings szénnel és 82cm-es egyiptomi vizipipával készítettem közepes kerámiával.

Képek:

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://narkoscica.blog.hu/api/trackback/id/tr422066104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása