szitokszó

zsirááf 2010.08.23. 00:34

egy szitokvilágban mikor mindenki hangulatember milyen a hangulat. szitokszavakon lovaglok, hogy szebb legyen a holnap. ugyanmár|

Most arra megyek amerre senkise lát. Leveles a május. Nincsen szerelem vagyha van akkor nem az amit jelent. Vagy mégsincs. Hogy lehet, hogy valaki teljesen jólérzi magát mikor csónakázik aztán a másik meg nagyon nem. kell a halálnak a közös hangulat. az elcsépelt mainstream kalandok és a műanyag pánkzene.jobb ha beáll az ideiglenes szomorkodás kicsit szomorkás csúcsa. kiteljesedik és kiviszi a szenet.tsak múlna már el nem is én vagyok ez már.kihányom a gondolataimat ide.mer tanácstalan vagyok.majd rájön hogy mekkorÄ ]szitokszó|. addigis legyetek a készülékek mögé zárva ti tanácstalan halálraitélt kenguruk. szorÍtson a hálózsák.ha már belebújsz a picsába.

vigyázzatok nehogy lehányjon valaki mint én ezt a blogfalat. undoritó lett ráadásul olvashatatlanul gondterhelt izléstelen és romlott jégkrém a fakanálon(kihányva)

tanácstalanság hepehupa és nincs visszaút

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://narkoscica.blog.hu/api/trackback/id/tr642240153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása